DE VÂNZARE 3 camere, varberg, Skåne, Suedia, Karl Nordströms väg 27

DE VÂNZARE - Cod. 43089

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 80 m²
  • Camere: 3
  • Podea: ja

La Kurorten, vi se oferă acum oportunitatea de a trăi într-un mediu frumos și unic în care sunteți înconjurat de natură și mare, în timp ce centrul orașului Varberg este la o distanță confortabilă. Aici vă puteți bucura de plimbări relaxante de-a lungul mării și puteți respira aer curat de mare. Locația unică între popularele plaje Kåsa și Apelviken oferă condiții bune pentru înot și puteți alege între o plajă cu nisip moale, debarcader sau scăldat pe stâncă. Pe plaja Kåsa puteți urmări cel mai frumos apus de soare din Varberg.

Apartamentul de 80 de metri patrati ofera trei camere si o bucatarie si are un aspect frumos care poate fi usor adaptat si schimbat in functie de nevoile dumneavoastra. Camerele sunt bine dimensionate și au un balcon mare, minunat, orientat spre sud, cu verdeață frumoasă în interior. Casa are ferestre în trei direcții, ceea ce oferă o lumină minunată.

Brf Kurortsparken este o asociere populară și stabilă, cu o locație pitorească lângă hotelul de coastă din Varberg, care este un renumit hotel spa și spa. În calitate de rezident al Kurortparken, se oferă o reducere de 15%, printre altele, la restaurant, card de antrenament, tratamente și Spa. Zona are un teren de volei, teren de tenis și sală de sport în aer liber.

Un călduros bun venit la vizionare!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB