DE VÂNZARE Casă rustică, Vaggeryd, Skåne, Suedia, Nöthult Norrgården, 56791 Vaggeryd

DE VÂNZARE - Cod. 39213

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 78192 m²
  • Camere: 6-7
  • Podea: Trä

Fermă de cai autentică, în locație bună!
Frumoasă fermă de cai de aproximativ 8 ha cu oportunități bune de a opera, în inima Smålandului.

Această fermă fină, cu amplasarea tunurilor în apropierea E4, este situată chiar la sud de Jönköping. Aici puteți ajunge rapid în marele oraș în doar 20 de minute! Spre Värnamo, sunteți la 30 de minute. De asemenea, în apropiere de centrul orașului Vaggeryd, cu școli și magazine și în apropiere de tramvaiul Vaggeryd, care este la numai 8 minute.


Proprietatea cuprinde o clădire principală din 1802, cu 7 camere și o bucătărie. O mare parte din farmecul secolului al XIX-lea se păstrează aici. Clădirea a fost renovată în rate, cel mai recent 2017, cu un dormitor, baie, spălătorie și o parte mică pentru birou. În același an a fost construit un pridvor nou de 26 mp într-un stil vestic rece. Fibra este instalată și gata, trebuie doar să vă conectați! La această instalație fină s-a pus multă energie în detalii pentru a avea impresia și privirea potrivită pe șantiere. Cum ar fi plăci tăiate manual, cuie forjate manual și alte opțiuni materiale costisitoare!

Facilitatea include următoarele;

- Clădire stabilă de aproximativ 350 mp cu 6 cutii cu pereți schimbabili, robinet de duș cu apă caldă. Toată energia electrică din întreaga clădire stabilă a fost înlocuită în 2014 pentru cea mai mare siguranță. Deversările sondajului au început cu sala de tratament pentru cai. Covorul de cauciuc de înaltă calitate este disponibil în acest spațiu. Spațiu de depozitare și cameră de alimentare sub acoperiș, pentru depozitarea alimentării sau a utilajelor / depozitarea lemnului, 2 camere de șa, dintre care este mai mică cu chiuvetă și apă caldă. Cea mai mare include ferestrele către banda de echitație, precum și un uscător de capac. Ambele sunt izolate și încălzite. Lojă mare cu tavan înalt pentru depozitare la un capăt. La celălalt capăt se află o cameră bine izolată și scumpă, de puțin peste 50 de metri pătrați. Camera a fost finalizată în 2019 și a fost folosită ca sală de antrenament și este încălzită de o pompă de căldură cu aer. Iată o zonă de bucătărie cu sobă în model retro elegant, frumoasă chiuvetă unică în cupru cu apă caldă / rece. Mansarda de dormit din partea de sus a camerei a început. Există multe oportunități aici! Camera poate fi transformată într-un apartament cu mijloace simple sau folosită pentru conferințe, petreceri și cursuri. Alături de cameră se află un prosop uscat Separett.

- Traseu de călărie iluminat bine drenat de aproximativ 30x35 m.
- Coral circular iluminat cu diametrul de aproximativ 18 m. cu un suport mic.
- Grădinile naturale de deal.
- 2 centrale electrice detașabile. Unul de aproximativ 30 de metri pătrați adiacent atelierului. Al doilea aproximativ 25 de metri pătrați. Căni de apă automate încălzite electric în ambele moduri de eliberare.
- Ședința de odihnă și pepinieră cu gard mare de armăsar.
- Atelier izolat de aproximativ 28 mp cu podea turnată și pompă de căldură cu aer.
- Pridvor diferit în stil occidental de aproximativ 26 mp. Aici puteți sta și să vă bucurați complet de insecte!

- Casă mică 1. Clădire de aproximativ 13 mp cu încălzire pe pardoseală pe bază de apă. Este folosit astăzi ca clinică, dar poate fi folosit ca, de exemplu. casa de oaspeți / birou.
- Clădiri 2. Folosit astăzi ca depozit cu pivniță mică.
- Zona de grătar confortabilă la marginea proprietății.

Ferma este asigurată de calitate și are denumirea „Säker Hästgård”, care, printre altele, oferă o primă de asigurare scăzută la Länsförsäkringar.

În împrejurimi există drumuri frumoase de călărie și de conducere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB