DE VÂNZARE Fermă, Vindeln, Västerbotten, Suedia, Gäddträsk 4, 92291 Vindeln

DE VÂNZARE - Cod. 36465

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 97 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Fermă liniștită și privată de 94 hectare cu casa rezidențială, hambar stabilă, hei cu uscător, stilouri de pui și iepuri, atelier, magazin de mașini, casă de copt (are nevoie de reparații). Tractoare și mașini pentru agricultura de mici dimensiuni incluse.

Casă veche din lemn cu bucătărie recent renovată și cameră de zi. Bucătăria este construită manual din lemn masiv. Casa este încălzită cu lemne de foc, cu livrare gratuită de lemn de la pădurea proprie.

Există 59 de hectare de pădure productivă în fermă, cu un volum estimat de 6500 m3, 10 hectare de teren agricol.

Aprovizionarea cu apă privată din primăvara rece.

Vedere foarte frumoasă a lacului propriu.

O poziție foarte personală foarte personală, dar centrală, la numai 25 km de orașul Vindeln (supermarketuri, școală, îngrijire medicală etc.), la 14 km până la satul Hällnäs (școală, stație tren, magazin local etc.), 45 km până la orașul Lycksele (spital mare), la 80 km de orașul Umeå.

Stativ mare recent renovat, cu cutii pentru 10 cai mari de cerneală, o cutie de foșnet, cinci cutii de ponei și un freerang stabil cu spațiu pentru alți 15 cai mari.

Păstrăv propriu de 40 x 80 de metri.

Această proprietate are o locație fantastică și unică într-o zonă foarte frumoasă și curată.

În decursul a 3 ore de călătorie de la grajduri treceți printr-un mare Parc Eco și două rezervații naturale foarte frumoase, treceți câteva lacuri mici și un mare, potrivite pentru înot cu cai.

O traseu de drumeție de 60 de kilometri, popular pentru mersul pe jos și ciclismul montan, trece 200 de metri de grajduri.

La 5 km de fermă aveți râul Vndelälven, unul dintre fluviile mari care curg în Suedia, și la 15 km veți găsi una dintre cele mai mari companii de rafting din Suedia.

Această fermă are un potențial uriaș pentru orice fel de afacere legată de cai, turism de natură / sălbăticie, cum ar fi călărie, pescuit, canotaj, pescuit, vânătoare, rafting, mountainbiking etc. și bucurați-vă…



Costul de cerere este de 2 895 000 SEK, care este la momentul scrierii aproximativ 273 000 EURO, dar va fi vândut celui mai mare ofertant.



Această adăugare a fost plasată de proprietar, dar proprietatea este vândută prin Fastighetsbyrån, cel mai mare agent imobiliar din Suedia.

Telefonați proprietarul: +46 73 08 353 08
Contactați agentul: +46 70 51 749 88

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB