DE VÂNZARE 3 camere, Stockholm, Stockholm, Suedia, Sköntorpsvägen 1

DE VÂNZARE - Cod. 41824

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 59 m²
  • Camere: 2-3
  • Podea: 4

Aceasta este o oportunitate unică de a cumpăra o casă într-o cooperativă de locuințe bine gestionată care deține terenul. Au fost făcute multe renovări majore în clădire și există multe locuri de parcare, o saună și o cameră de relaxare, o cameră pentru biciclete și cărucior, precum și facilități de spălătorie. Locația este perfectă pentru cei care doresc să locuiască aproape de centrul orașului dar au și acces la propriul spațiu privat.

Această casă frumoasă oferă caracter, stil și toate facilitățile moderne pentru familia de astăzi. Cu parchet original în sufragerie și parchet în restul casei, acest loc va impresiona cu siguranță. Ferestrele mari lasă să intre multă lumină naturală, în timp ce pervazurile kolmårdsmarmor adaugă o notă de eleganță. Există facilități de depozitare grozave, precum și două camere de depozitare, ceea ce îl face perfect pentru oricine are nevoie de mult spațiu. Și cu folie pe pervazurile ferestrei care poate fi îndepărtată cu ușurință, această casă este perfectă pentru oricine dorește să o personalizeze după propriul gust. Nu ratați asta!

Dormitorul nostru generos poate fi împărțit cu ușurință în două dormitoare. Dormitorul vine cu un dulap încorporat cu uși glisante din sticlă, perfect pentru depozitarea hainelor și a bunurilor. Detaliile din cupru și iluminarea LED controlată de senzori creează o atmosferă extraordinară în dulap, în timp ce podeaua cu mochetă oferă un aspect confortabil și curat. Veți avea suficient spațiu pentru a mobila camera atât cu paturi duble, cât și cu paturi de o persoană, fără a vă simți înghesuit.

Dușurile digitale fără fir Mira și dușul imens din sticlă Timeless® de 100 x 90 cm sunt concepute pentru o experiență spa de lux. Acest duș are două dușuri de mână și un duș de tavan pentru a oferi orice tip de spray de care aveți nevoie dumneavoastră și însoțitorul dumneavoastră de duș. Depozitarea sticlelor de șampon este ascunsă, astfel încât să poți avea un aspect curat, fără dezordine. Toaleta are o spălare controlată electronic - nu este nevoie să așteptați și nu se va opri până când treaba nu este terminată! Există, de asemenea, spațiu pentru mașina de spălat și uscător, cu apă caldă și rece disponibilă pentru a ajuta la economisirea facturilor la energie. Chiuveta cu robinet controlat electric care se va inchide automat atunci cand nu este folosita. Desigur, capcana se autocurăță.

Bucătăria este spațioasă și oferă o lumină plăcută de la două ferestre, iată o masă pentru majoritatea mesenilor. Plită mare cu inducție, cuptor inteligent, mașină de spălat vase, frigider și congelator.

Livingul ofera mai multe posibilitati de mobilier. Din camera de zi puteți ajunge și la balconul apartamentului orientat spre est, cu soare minunat de dimineață. Acesta este modelul mai mare și găzduiește atât mobilier de exterior, cât și proiecte de grădinărit, un loc evident de cazare și datorită geamurilor prelungește sezonul.

Holul oferă mult spațiu pentru agățat și depozitare atât pe raftul pentru pălării, cât și în dulapul încorporat cu uși glisante cu oglindă, iluminare interioară și LED controlată de senzori. Ușă de securitate la apartament și intrare protejată cu cod în clădire.

La Sköntorpsvägen 1 locuiți atât aproape de oraș, cât și de natură, la doar 15 minute de mers pe jos până la Södermalm/Skanstull și cu rezervația naturală Årstaskogens sub nod și la numai 300 de metri până la apă. Chiar în afara apartamentului, poți să-ți pui pantofii de alergat și să alergi prin Årstaviken. Terminați-vă alergarea de 8 km la una dintre sălile de sport în aer liber din apropierea rezervației naturale și apoi răcoriți-vă de pe debarcaderul din Lacul Mälaren înainte de a vă întoarce acasă. Pentru cei cărora le place să se plimbe prin pădure și peisajul rural, există o mulțime de trasee luxuriante de descoperit, pe lângă traseele principale de alergare și ciclism. Iar pentru pasionații de fructe de pădure, congelatorul poate fi ușor alimentat cu afine.

Vizavi, la Gullmarsvägen 42, vă puteți bucura de o pâine proaspăt coaptă la brutăria populară cu aluat a italianului Barbara Elisi Caracciolo, Spiga Madre. Dalarnas Auktionsfirma tocmai s-a mutat în magazinul de alături - unde antichitățile sunt evaluate pe o linie de asamblare și pot fi apoi numite acasă la dalarnasauktionsfirma.se pentru pasionații de design interior.

Pentru familiile cu copii, mai multe grădinițe se află la câteva minute de mers pe jos. De exemplu, Trollstugan, cooperativa de părinți CapMini și Skagersvägen 38. Și cu școala primară Skanskvarnsskolan la un minut distanță, nu va fi o plimbare lungă când copiii mai mari trebuie să fie preluați și lăsați. Chiar și școala de engleză recent deschisă se află la doar câteva minute pe deal. În apropiere, Vättersparken găzduiește grădinița deschisă, care este deschisă în fiecare zi a săptămânii cu un grătar cu cârnați în fiecare vineri. Există, de asemenea, un loc de joacă de aventură recent renovat, cu o piscină mare pentru copii pentru zilele toride de vară. Iarna, cursa de sanie la Marviksvägen este populară. Årsta, în general, este o zonă populară pentru familiile cu copii, iar un nou loc de joacă de descoperit nu este niciodată departe.

În plus, există frumosul Årsta Torg (1500 m) proiectat de frații arhitecți Erik și Tore Ahlsén, care atunci când a fost construit în 1953 a fost primul centru suburban al Stockholmului, cu magazine, cinema, bibliotecă, teatru și Folkets hus. Toate acestea rămân astăzi - și, în plus, există o farmacie, sală de sport, patiserie, cafenea, magazine retro, croitori, florărie, mai multe restaurante etc. Apropierea de piața marcată K oferă o senzație pitorească de oraș mic și vă permite să renunțați la oraș când faceți comisioane. De asemenea, nu este departe de cumpărăturile Globens sau Liljeholmen cu noul său mall.

Sköntorpsvägen 1 este situat în partea din Årsta cea mai apropiată de Gullmarsplan. Se află la doar 7 minute de mers pe jos de toate liniile verzi ale metroului, de rețeaua de autobuze din sud și de calea ferată transversală. De la Sköntorpsplan (30 m) există, de asemenea, un serviciu frecvent de autobuz către gara de navetiști Årstaberg, unde puteți ajunge rapid în oraș sau mai la nord, până la Arlanda.

Această listă este de vânzare acum, dar nu va dura mult!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB