DE VÂNZARE Vilă, Ullared, Gothenburg, Suedia, Gällared 320

DE VÂNZARE - Cod. 35207

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 165 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2

Oferit spre vânzare:
Detașată vila tipică suedeză din lemn din 1926, pe o suprafață de 2480 de metri pătrați, situată în afara unui mic sat, care se învecinează cu o pădure într-un mediu împădurit și bogat în apă. Magazin specializat, supermarket, Vårdcentral, dentist și farmacie la aproximativ 8 km în satul Ullared. Falkenberg și Varberg ca 35 km.
Grădina spațioasă din față, formată din iarbă și plantare mai înaltă și mai înaltă, este împrejmuită cu un gard. În partea din față a casei o terasă spațioasă de lemn pe întreaga lățime a casei și o intrare în "holul elegant".
Pe partea din față a grădinii din fața casei și o aterizare spațioasă pentru 2 sau mai multe mașini, cu o intrare în sala "zilnică".
Layout bg: hala "zilnică", cu intrarea în camera de spălare / cazan cu sistem CV pe peleți. Un living luminos, cu șemineu, o bucătărie spațioasă cu aparate și uși pe o terasă din lemn cu cadă cu hidromasaj și un lustruș. O baie mică cu chiuvetă și duș. Printr-o a doua sală unde se află scările până la primul etaj și o toaletă, intri într-un dormitor spațios.
Layout Etajul 1: 2 dormitoare spațioase, luminoase, recent renovate și o aterizare cu ieșire către un balcon mic.
în afara:
La drumul care se învecinează cu un garaj de piatră + - 48m2, cu un studio mai sus pentru oaspeți. O extensie de lemn pentru un camper, de exemplu. Un magazin de lemn și un spațiu de lucru foarte spațios din lemn pentru tâmplar, de exemplu.
Atât casa, cât și garajele și hambarele au fost parțial renovate, altele trebuie încă rezolvate. Posibilă preluare, de exemplu, a mobilierului sau a uneltelor este negociabilă, la fel ca prețul.
Mai multe imagini la cerere, pb cu interes.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB