DE VÂNZARE Casă, Storsund in Norrbotten, Stockholm, Suedia, Storsundsvagen 9

DE VÂNZARE - Cod. 28669

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2 1/2

Casa de vânzare și terenuri în Suedia în Storsund, mic sat din județul Norrbotten, 35km de Alvsbyn si 70km de Pitea. 200 mp pe doua nivele si un subsol. doua dormitoare, doua bucatarie, un living imens, o baie si 4 spatii de mansardă, cu posibilitate de conversie pod pentru dulapuri si camere pentru copii, subsol cu ​​două cazane, una pentru încălzirea locuinței și una pentru încălzirea apei. Totul este electric, fără aparatură de gaz. Ferestrele sunt trei geamuri din sticlă pentru izolarea optimă.

Imens gradina 5100 mp, cu un singur garaj, o magazie și o casă de câine. O mulțime de copaci în proprietate și delimitează perimetrul proprietății. Două lacuri una în față și una în partea din spate a casei, cu saună din lemn liber pe tot parcursul anului, la marginea lacului. Sat înconjurat de mesteacăn și păduri de brad. Loc pe schiul Alvsbyn. In timpul verii temperaturile sunt cuprinse între 15 și 25 de grade Celsius, iar soarele este la 24 de ore pe zi, în timpul iernii luminile nordice pot fi văzute cu ușurință.
Curățare și reparații minore (o pereche de țevi și tapet) necesare casa a fost gol timp de câțiva ani, o companie de curățare mare a fost selectat si va costa intre 350 si 700 de lire sterline

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB