DE VÂNZARE 3 camere, Nynäshamn, Stockholm, Suedia, centralgatan

DE VÂNZARE - Cod. 25757

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 74 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3

Centrul Polonia Sopot !!!!!!!!!!!!!!!!

Cumpara apartament frumos, spatios, foarte usor pentru a aranja, caldă și însorită în centrul Sopot, după renovări ample, izolat. Pretul este foarte atractiv. Apartamentul este situat la etajul 74 mp, in timp ce pantele mai mult de 80 m. Se compune dintr-un living, doua dormitoare separate, o bucătărie cu zonă de luat masa, un hol spațios, toalete și băi separate, precum și două spații comerciale distincte de stocare de tip. În partea din față a apartamentului este pod destul de mare, care poate fi personalizat pentru a crea un mezanin discreție. Baie, bucatarie, hol si toalete sunt gresie si panouri din teracotă în camere sunt căptușite cu calitate foarte buna. Apartamentul are 2 dulapuri, glisante comandantul uși. Toate mass-media sunt disponibile. Cabluri noi si sanitare. Încălzire cu gaze, cazan nou combi.
Mp 20m living, dormitor primul 18 mp, 17 milioane al doilea dormitor mp, bucatarie, kw 11m, 5m mp hol, spalatorie de 3m 5m etajul plus un al doilea cameră, o pivniță de aproximativ 16 de metri pătrați de viață.
Apartament (chiriaș), chirie scăzută pe tot parcursul anului, 300 de zł. Duplex renovată, cu un acoperiș nou și izolare. Aproape de Lidl (200m), Ladybug (400), Liceul prescolari si gradinita, precum universitate și SKM.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB